Shopping Cart

Ostukorvis tooteid ei ole

Vorstikoolitus

See koolitus on põnev väljakutse nii kogenud BBQ- ja grillihuvilistele kui ka neile, kes ei pea end suurteks grillisõpradeks.

Meie vorstivalmistamise koolitus pakub ainulaadset võimalust avastada ja meisterdada oma vorstide valmistamise kunsti. Olgu Teie taust grillimises ulatuslik või piiratud, see koolitus on loodud pakkuma huvitavat ja harivat kogemust igasuguste oskuste tasemele. Vorstivalmistamine on kunst, mis ühendab loovuse ja tehnika, ja pakub lõputult võimalusi uute maitsete ja kombinatsioonide katsetamiseks.

Koolituse sisu:

Koostisosade mitmekesisus: Vorstivalmistamine võimaldab mängida koostisosadega ja luua oma unikaalsed maitsed. Arutame, kuidas valida ja kombineerida erinevaid liha-, vürtsi- ja maitseainekomponente. Näitame, kuidas kasutada hooajalisi koostisosi, et valmistada nii klassikalisi grillvorste, verivorste kui ka loomingulisi kombineeritud variante.

Vorstide valmistamise tehnika: Koolitus hõlmab kõiki vorstivalmistamise põhiaspekte – alates koostisosade ettevalmistamisest ja lihasegude valmistamisest kuni vorstide täitmise ja sidumise tehnikateni. Õpite, kuidas saavutada ideaalne tekstuur ja maitse ning kuidas töödelda vorste ettevalmistamisest kuni küpsetamiseni.

Kohandatud valikud: Vastavalt hooajale ja teie meeskonna eelistustele saame valmistada erinevaid vorstide tüüpe. Olgu need klassikalised grillvorstid, maitsvad verivorstid või unikaalsed kombineeritud variandid, kohandame koolituse vastavalt Teie soovidele, et luua maitseelamusi, mis vastavad Teie ootustele.

Koolituspäeva kõrghetkeks on oma kätega valmistatud vorstide degusteerimine. See on suurepärane võimalus nautida oma loodud maitseid ja jagada kogemusi teiste osalejatega ning välja selgitada ka oma lemmik! 

Koolitusele lisame ka põneva konkurentsielemendi – korraldame pimehindamise põhjal väikese vorstitegemise võistluse. Osalejad saavad oma valmistatud vorste hinnata, jagada muljeid ja selgitada välja parim vorstitegija. See lisab koolitusele lõbusat võistlusvaimu ja motiveerib osalejaid oma parimaid tulemusi saavutama.

Koolitus on täielikult kohandatav vastavalt Teie meeskonna vajadustele ja eelistustele. Pakume personaalset lähenemist, et tagada, et iga osaleja saaks koolitusest maksimaalselt kasu ja naudingut. Olgu Teie eesmärk täpselt õppida vorstivalmistamise tehnikaid või lihtsalt nautida lõbusat ja harivat päeva, oleme valmis kohandama koolitust vastavalt Teie soovidele.