Shopping Cart

Ostukorvis tooteid ei ole

ÜRITUSED

Grillitalu on ideaalne koht, kus korraldada mitmekesiseid ja meeleolukaid üritusi. Meie mõnus ja õdus keskkond pakub suurepäraseid võimalusi nii ettevõtetele kui ka eraklientidele.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Ettevõtete firmapeod: Pakume teenust firmapidude korraldamiseks, alates ürituse planeerimisest kuni täideviimiseni, erinevate BBQ teemaliste tegevustega. Loome Teie töötajatele ja klientidele unustamatud mälestused meeldivas ja lõõgastavas keskkonnas.
  • Koolitused: Korraldame mitmesuguseid koolitusi, mis aitavad Teil arendada uusi oskusi ja teadmisi. Meie koolitused on kohandatud vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele.
  • Seltskonnaajaveetmised: Pakume erinevaid tegevusi ja mänge, mis sobivad suurepäraselt seltskonnaüritusteks. Olgu tegemist sünnipäevade, pereringide või sõprade koosolemise korraldamisega.- Grillitalu on ideaalne koht, kus luua meeldiv ja lõbus atmosfäär.

Lisavõimalused:

  • Veini- või õllekoolitus: Kogege oma grillikogemust täiendavalt, tellides veini- või õllekoolituse. Meie joogikoolitaja tutvustab, millised joogid sobivad iga roa kõrvale ja täiustavad Teie maitseelamusi.

  • Lisasaun: Nautige veelgi rohkem lõõgastust, broneerides Saunumi saun koos suurema eesruumiga. Täiendav saunaring annab Sulle ja Su meeskonnale veelgi rohkem privaatsust ja mugavust.

  • Vibukoolitus: Tutvuge vibulaskmise kuningriigiga ja lisage oma päevakavasse põnev vibukoolitus. Kogege, kuidas täpsus ja keskendumine viivad Teid uutesse kõrgustesse.

Tule ja avasta, kuidas Grillitalu saab muuta Teie järgmise ürituse tõeliselt eriliseks!