Shopping Cart

Ostukorvis tooteid ei ole

SÖÖNUKS & PUHTAKS

Meie talus saavad kokku traditsioon ja kaasaegne grillimisoskus, et pakkuda sulle ainulaadset BBQ-koolituse kogemust. 

Meie hitt-koolitus, “Söönuks & Puhtaks,” viib sind grillimise meistriteedile, tutvustades erinevaid grillitüüpe ja -meetodeid, mille abil saad oma grillimisoskused uuele tasemele viia.

Koolitusel  saad kätte grillimise põhitõed ja praktilised oskused. Menüüs on 6-8 erinevat toorainet, mille täpse koostise kooskõlastame enne üritust sinu meeskonna kontaktisikuga.

Meie meeskond aitab algusest lõpuni, jagades teadmisi toorainest kuni serveerimiseni. Koolituse algus on intensiivne, kuid hiljem saad nautida vaba aega lobisemiseks ja kõrvaltegevusteks.

Grillitalu pakub avatud 7,7-hektarilist ala, kus saad jalutada, nautida päikselisi terrasse, võrkkiike, discgolfi või jalgpalli või muud sellist.

Esimesed ampse saad maitseda umbes tund pärast kohalolekut, ja erinevad road valmivad paraja intervalliga kuni koolituse lõpuni. Soovitame alguses mitte liialt süüa, et ruumi jaguks kõigi hea ja paremaga.

Saun valmib 5-6 tunni jooksul alates koolituses algusest ja tavapärane saunakülastuse aeg on 2-3 tundi, sõltuvalt meeskonna suurusest.

Koolituspäeva kogukestus on 8-9 tundi.

Tule ja saa osa meeldejäävast grillikoolitusest, kus ühenduvad maitsvad road, praktilised oskused ja mõnus ajaveetmine!